Post by diapentureper on Feb 11, 2022 0:40:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Animal Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Animal Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõpmatuid võtmeid ▞▞▞
▞▞▞ Animal Warfare 2022 version ▞▞▞
Mängu mängimine on korras, kuid videopleier peatub iga video puhul, kus peate selle kaugemale jõudmiseks sulgema!
Super lollakas, iga kord, kui loom jõudis viiendale tasemele, kustutab see looma ja mul pole õrna aimugi, miks. See oli tõesti, et sa pidid lihtsalt reklaami vaatama, et midagi saada ja kogu asi oli superlagy
Kes iga taseme järel reklaame paneb, on tõeline tervik. Ja väärib vallandamist. Sõna otseses mõttes pärast iga matši reklaam. Ma tean, et sul on raha vaja, aga tule. 2 viiest põhjusest. QKui ma esimest korda selle arvustuse kirjutasin, maksin reklaamide puudumise eest 99 senti. Nüüd on 13.08.21, olen seda mänginud, aga nüüd millegipärast Reklaamid!!! ON TAGASI. MAKSIN KUULUTUSTE EEST. Kui reklaamid enam ei kao, desinstallin selle. RAHAEESLID
Minu jaoks veidi igav, kuid siiski hea rakendus. Olen võib-olla näinud 3 reklaami 20 taseme ulatuses, millest ühe valisin vaatamiseks. Meelelahutuslik idee ja kena graafika ja juhtimine. 9/16.2 Kas oleksin jälle...
Lõbus mäng, kuid palju vigu. Iga kord, kui proovin reklaami vaadata, kuvatakse mulle must ekraan või ei kuvata seda isegi ja siis lülitub mu telefon rakendusest välja. See teeb seda üsna sageli ja see rikub mängu tõesti, kui pean selle iga 8 taseme järel avama ja sulgema.
See oli mõnda aega tõesti lõbus, kuid lõpuks muutus lihtsalt korduvaks. Nii et oleks lahe, kui nad lisaksid rohkem loomi ja kohti, kuhu reisida!
Tõeliselt lõbus ja mooniline mäng! Mängimist oli lihtne õppida ja see mäng ei ole väga keeruline, et lõbus oleks! Suurepärane mäng!
Lisa takistab minu võimalust kasutada ekraani allosas olevaid juhtnuppe ja see ei kao kuhugi. 0 tärni!!! ÄRGE LAADIGE SEDA MÄNGU ALLA!!!
See on lihtsalt järjekordne liitmismäng, kui te pidevalt reklaame ei vaata, jääte mängust maha ja isegi kui vaatate reklaame, jookseb mäng sageli pärast reklaami kokku ja ei anna teile tasu või sunnib teid vaadake reklaami uuesti, et saada preemia, mille eest just reklaami vaatasite.
Soovin, et oleks mitme mängijaga režiim, et saaksin mängida võrgus ja koos oma vennaga kohalikus mängus.
Alguses meeldis see, kuid pärast 20. taset said reklaamid mängu osaks. Ma ei pidanud enam vastu ja kustutasin pärast taset 40. Reklaamid on naeruväärsed! Tund aega lõbus, aga ma hoiaksin eemale.
Extreme Car Driving Simulator Balapan xxxl
Lubage mul alustuseks öelda, et armastan, selle mängu ideegraafika ja mänguviis. See töötab suurepäraselt, näeb hea välja ja on lõbus. Kuid tõsiasi, et minu kahekordne tasu tuleb, ütlen ei ja see saadab mind ikkagi reklaamile, ajab mind TÕESTI marru! Ärge vastake sellele ütlusele, et reklaamid aitavad meil mängu arendamise eest maksta! Ma saan sellest aru, kuid kui ma mängin, on ekraani allosas reklaam, kui tasemega on valmis, küsib see Kui soovite vaadata reklaami, et see kahekordistuks ja isegi kui klõpsate ei, peate ikkagi reklaame vaatama, see on halb. Reklaamid tapavad!
Laadisin selle alla, kuna tundus lõbus mängida. Niipea, kui ma selle käivitasin ja avaekraanile vajutasin, soovib see, et ma 100 mündi eest "ostaksin" ja looma, ja nii ma klõpsan ja see ei tee midagi, see lihtsalt takerdub. Lame.
See mäng on lõbus, kuid mõnikord läheb see minu jaoks tõrgeteta ja ma ei saa üldse mängida. Samuti kaotasin juhuslikult oma 6. taseme ninasarviku ja 7. taseme elevandi.
See on hea. Mulle meeldib see. pean reklaame vaatama, kui tahad kiiresti lvl üles tõusta, aga sa ei pea seda tegema.
hangub pärast sooduspakkumisi. Ma soovitan teil pärast missiooni mitte proovida oma koisid korrutada. Pärast tagasiside saamist: ma loen palju samu asju, mis juhtuvad teiste inimestega. Loodetavasti saate sellest õigesti aru, see on tõesti lõbus mäng.
Pealetükkivad reklaamid See mäng on tavamängija jaoks päris lõbus, kuid reklaamid on täiesti kohutavad. Ma tean, et mobiilimängud teenivad raha, kuid see on nii ilmselgelt raha haaramine, et see pole isegi aega väärt
Redigeerimine: Jah, automaatne vastus. Originaal: soovin, et sellel oleks liivakastirežiim, kus saaksite mõlemat poolt redigeerida, kasutades lõpmatut arvu avatud ühikuid, see oleks nii lahe, palun kaaluge selle lisamist!
See on tõeliselt lõbus mäng, millega saate võidelda teiste loomadega ja saada 3x reklaami, kui lähete reklaamile, see mäng on tõesti lõbus, rohkem inimesi peaks mängima
Animal Warfare Stratēģiskās spēles hsgf
Üldse mitte see, mis tundub. See, mis tundus TABSi moodi lõbus mäng, oli uskumatult igav. Kuid mul olid kõrged standardid, kellele see mäng tõesti meeldis.
Varastab teie raha; Ostsin "kaheksa dollari" lisatasu paki ja see võttis minult 14. Seal oli ka kirjas, et ostu sooritamine tähendab "Eemalda kõik reklaamid" – seda pole kunagi juhtunud. Kui te ei osta midagi ega osta midagi, peate lihtsalt tegelema selle mängu pakutavate reklaamide veoautokoormaga, siis 30% ajast, mille saate tegelikult mängida, on kõik korras.
See on hea mäng. Ainus põhjus, miks ma sellele neli tärni andsin, on see, et kui ma suuri lahinguid pean, jookseb see aeglaselt ja kõik on liiga kallis, kui proovite seda osta!
See mäng on suurepärane. Mängisin ainult ühe päeva ja nagu see meeldib, on see mäng parim, ilma kokkujooksmisteta ja vigadeta ning iga reklaam annab teile tasu, paludes oma sõpradel seda mängida.
Ma ei saa tegelikult kõiki igapäevaseid ülesandeid täita, kuna reklaamid ei tööta ja mängu jookseb kokku ning üks ülesannetest on vaadata kahte reklaami. Ümberringi lõpus olev reklaam ei lähe arvesse ja poes olevad müntide reklaamid ei tööta.
Mäng on lõbus, kui ma seda mängin. Tunnistan, et see on tore, juhuslik mäng, mis on ainulaadne ja huvitav. Kuid selle mängu suurim probleem on kõik korrad, mil see mind kokku jookseb/välja lööb. See on nii pagana tüütu! Ja seda juhtub sagedamini, kui ootate. Palun parandage kõik mängu jooksud. Tehke seda ja ma annan sellele mängule 5 tärni ja soovitan seda inimestele, keda ma tean. (Mulle väga meeldib, et vastate kõigile rakenduse arvustustele. Paljud teised mängud seda ei tee.)
Te ei saa seda nautida ilma reklaame vaatamata, sest saate nii vähe münte. See on okei mäng, kuid reklaamide vaatamine, et saada rohkem münte, vananeb kiiresti.
Väga lõbus, kuid nivelleerimissüsteem võiks vajada mõningaid vigu, kuid see on ka kõik, kuid see on siiski väga hästi kavandatud ja läbimõeldud
See on äärmiselt lõbus mäng, kuid annan sellele ühe tärni, sest pärast iga taset peate vaatama reklaami ja see pole lihtsalt seda väärt. Nii et PALUN tehke see lihtsalt kohta, kus iga 5, 4 või vähemalt 3 taseme järel on reklaam, sest see on tõesti hea ja lõbus mäng, kuid reklaamid rikuvad selle.
Animal Warfare কৌশল oqx
Suurepärane mäng üldiselt. Põhigraafika, kuid lõbus ja lihtne mängida.
Palju vigu ja tõrkeid loomi lõikab läbi seinte tapmatu kaelkirjak, seal on palju vigu ja tõrkeid ning mõnikord see lihtsalt ei laadi loomi ja ütleb, et ma kaotasin või mäng jätkub, peate ka parema graafika kallal töötama. ma olen väsinud madalatest loomadest ja mul oli üks tõrge, mis mind pagana hiilis, seal oli punaste silmadega veider loom ja ta läks lihtsalt kõikjale, lõikas läbi seinte ja ta kael käis lihtsalt kõikjal. .
Olen seda rakendust mõnda aega armastanud, kuid hiljutised uuendused, mis muudavad reklaamid mängu tavaliseks osaks, ja asjaolu, et mõned tasemed on nüüd võimatud, panevad mind seda mängima.
See on lõbus mäng. Ma lihtsalt loodan, et see on mäng, mida saan mängida ilma rubiinide hankimiseks raha kulutamata. Lihtsalt soovin, et saaksin rubiine kiiremini teenida. Aga tasub proovida.
Lõbus mäng! Aga liiga palju reklaame! Reklaamide vaatamiseks preemiate saamiseks on juba palju võimalusi, pole vaja pärast ühte vooru reklaami näidata! Viie minuti pärast muutub see väga-väga tüütuks. Isegi iga teine ring sobiks hästi.
Animal Warfare Strategy kxy
Mäng oli tõesti lõbus, kuid ma jäin mingi tõrke külge ja pidin mängu kustutama ja uuesti alla laadima, kuid see parandas selle
Mäng on hea, aga mitte liiga hea, graafika näeb liiga koomiksilik välja ja mulle ei meeldi koomiksid, kastid on korras, aga ma tahan saada VIP-asja, kuid see maksab raha ja mul pole raha, kulutasin need kõik robuxile, nii et inimesed ei nimeta mind noobiks
Ma naudin mängu väga, kuid pärast iga lahingut, kui reklaam ilmub, kas mäng hangub tühja ekraaniga või visatakse mind mängust üldse välja.
Reklaamid pärast lahinguid on bs, lisavaluuta saamiseks või ülesannete täitmiseks või kastide avamiseks peaksite lisandeid vaatama. Oli lahe, kuni r hey hakkas pärast lahinguid reklaame näkku viskama
Animal Warfare Strategy aqhl
Ühinemiseks ja võitluseks. Mulle meeldib see. Jah, see on lihtne, aga just seda ma otsisin. Rohkem sisu oleks siiski tore, võib-olla uued loomad või alad. Peale selle.
Liiga palju reklaame. On palju võimalusi, et vaadata boonusasjade reklaame, näiteks pärast taset rohkem münte või laeka varem avada. Kuid mäng sunnib teid ka pärast peaaegu iga taset reklaami vaatama. Ma pole kindel, kas see on kõigi reklaamide tõttu või mitte, kuid mu telefon läheb pärast mõneminutilist mängimist väga kuumaks.
Mänginud mängu algusest peale, sooviks värskendusi rohkemate asjade jaoks, võib-olla lisada hooaegu või midagi sellist või sündmusi. Lõbus lisa oleks ka tasemete edetabeli lisamine. ⭐⭐⭐⭐⭐
See mäng mulle alguses väga meeldis, kuid siis said kõik mu loomad dubleeritud. Siis arvasin, et see on hea asi, nii et ühendasin kõik palgalised loomad, et saada päris häid loomi. Äkitselt, kui rakenduse sulgen, on mul alles vähem kui veerand loomadest. Kui seda ei juhtuks, hindaksin seda mängu 5-ga.
See tundus nagu hingetu raha röövimine, mis röövib lapsi nende parenysi telefonidega. Sellele viitas ka õpetuse ja põhimenüü ööklubi puudumine. Tagasi-nupu puudumine poe vahekaardil oli aga lihtsalt kohutav. See on tegelikult lõbus väike kontseptsioon. Mäng, mitte täiesti hea rakenduse rikkumine 10-dollarise ostuga.
See on lõbus, kuid veidi igav, sest te peate ainult vaatama, nii et võite lisada funktsiooni, kui puudutate looma ja see võtab nõmme ära, nii et 4 tärni
Ausalt, ma armastan seda mängu, see ei käsi sul nii palju asju osta ja see näitab sulle ka mõningaid reklaame, kuid see on ainult 5 sekundit pikk